Prevenció leishmània


Protegeix la teva mascota de la leishmaniosi

La leishmaniosi és una de les malalties més perilloses per la teva mascota i és transmesa per la picada de l'insecte flebòtom. Presta la deguda atenció perquè pot arribar a ser mortal per al teu animal de companyia. 

Entre l'abril i l'octubre arriba el període de major incidència d'aquesta malaltia, especialment a les zones mediterrànies, tot i que cada cop més s'allarga al llarg de l'any a causa del canvi cap a un clima més caluròs. a DeltaVet Clínica Veterinària de El Prat de Llobregat t'ajudem a protegir la teva mascota.

A DeltaVet aconsellem realitzar anualment el Test de la Laishmània al teu gos per detectar i prevenir aquesta malaltia a temps.

Com identificar la leishmaniosi canina

Pots identificar aquesta malaltia en la teva mascota pel seu estat de malestar general que se sol manifestar en:

  • Aprimament exagerat i trastorns de la gana.
  • Caspa i caiguda del pelatge.
  • Sortida de sang pel nas.
  • Mal alè.
  • Set extrema.
  • Vòmits i excessives necessitats d'orinar.

Mesures preventives

Al nostre centre veterinari de El Prat de Llobregat disposem de molts mètodes de control i diferents protocols per prevenir les malalties causades pel contagi de paràsits en gossos. La vacuna o el xarop poden ser una mesura efectiva perquè la teva mascota tingui més defenses per combatre els paràsits en cas que arribin a infectar-la. Els collars antiparasitaris, que s'han de canviar cada sis o vuit mesos, o la pipeta, que s'ha de posar mensualment, són algunes altres opcions. 


Recorda realitzar revisions periòdiques al teu gos per evitar el contagi i detectar la malaltia a temps.

CONTACTA AMB NOSALTRES