SERVEIS

Al nostre centre veterinari del Prat de Llobregat cuidem a la teva mascota i ens avancem a les necessitats que pugui tenir amb els tractaments més adequats per a ella. Realitzem revisions mèdiques i de medicina preventiva per evitar malestars, garantim un ràpid diagnòstic i posterior tractament de malalties puntuals, greus o cròniques.


Traumatologia i Ortopèdia

A DeltaVET disposem d'una dilatada experiència al camp de la Traumatologia i l'Ortopèdia, garantint als nostres pacients els tractaments més actuals i adaptats a cada cas en particular. Oferim les tècniques més avançades pel tractament i control de determinades lesions, a més de tractar fractures, displàsies de maluc, ruptures de lligament creuat, patologies del sistema múscul-esquelètic i coixeses, entre d'altres.


Cirurgia Teixits Tous

Les nostres instal·lacions estan adaptades tecnològicament i compten amb equipament quirúrgic i materials d'alta qualitat per oferir una solució efectiva als pacients que necessiten una intervenció, siguin cirurgies programades o rutinàries. Monitorem en tot moment a l'animal per garantir la seva salut i minimitzar el risc de complicacions. Cuidem de la teva mascota també al postoperatori, assegurant-nos de la seva completa recuperació amb visites periòdiques.

Dermatologia 

El desenvolupament de malalties cutànies és habitual en els petits animals de companyia. Poden presentar problemes a la pell, els cabells, les ungles i l'oïda externa. Cal fer diverses proves per extreure un diagnòstic fiable, ja que molts dels problemes es manifesten a la pell encara que l'origen no estigui relacionat amb ella: estrès, al·lèrgies, mala alimentació, desequilibris hormonals, parasitisme, etc. A DeltaVET comptem amb un equip de professionals experts en el camp de la dermatologia i amb l'equipament necessari per a la prevenció i la cura de malalties en la pell i el pèl de la teva mascota.

Medicina Interna i Preventiva

La Medicina Interna s'ocupa de la prevenció, el diagnòstic i el tractament de les malalties que, en un primer moment, no necessiten intervenció quirúrgica. Incloem en aquest camp les malalties renals, endocrines, hormonals, infeccioses i els problemes sanguinis o respiratoris. Estudiem de forma integral a la teva mascota, oferint diagnòstics i tractaments eficaços que ajudin a mantenir al teu petit animal de companyia en unes òptimes condicions de salut.


Medicina Felina

A DeltaVET sabem que els felins necessiten uns protocols d'actuació i uns requisits mèdics molt diferents als canins. Disposem d'instal·lacions adaptades a les particularitats dels gats per reduir l'estrès de les visites al centre veterinari i procediments de consulta i seguiment específics, evitant contacte amb entorns canins. El nostre equip compta amb una dilatada experiència i formació en medicina felina per ajudar a mantenir la qualitat de vida del teu gat.


Diagnòstic per imatge

El diagnòstic per imatge és una part molt important de la medicina veterinària, ja que és una manera indolora i ràpida de detectar possibles malalties com insuficiències cardíaques, tumors, hèrnies, peritonitis, etc., així com per fer un seguiment efectiu de l'embaràs en gosses i gates. Al nostre centre veterinari del Prat de Llobregat comptem amb la tecnologia més avançada en serveis d'Ecografia, Radiologia i Cardiologia, oferint als nostres pacients una atenció integral.


Laboratori

El nostre laboratori disposa d'instal·lacions proveïdes d'una àmplia gamma d'equips tècnics per a realitzar tota classe de proves: citologies, cultius, anàlisis d'orina, sang, femta, etc. Gràcies a les proves de laboratori, podem comprovar si hi ha problemes que no són detectables en l'exploració física rutinària. Analitzem de forma ràpida i eficaç les diferents mostres que ens arriben dels pacients, sense esperes innecessàries, per començar al més aviat possible el tractament més adequat per tenir cura de la salut de la teva mascota.


Altres serveis

  • Atenció al client 24h 
  • Neurologia
  • Oftalmologia 
  • Botiga d'alimentació, higiene i antiparàsits

CONTACTA AMB NOSALTRES