SOBREPÈS I OBESITAT

Ajudem a la teva mascota a reduir l'excés de pes i estar en bona forma


Si has detectat que el teu animal de companyia li sobren alguns quilos, és el moment de posar-hi remei. El sobrepès pot afectar seriosament a la salut de la teva mascota així que és un motiu més que justificat per actuar.

Al nostre centre veterinari del Prat de Llobregat ajudem a la teva mascota a mantenir la seva línia perquè estigui en bona forma i saludable. T'oferim els següents serveis perquè no descuidis aquest aspecte important de la teva animal de companyia:

  • VISITA + ANALÍTICA COMPLETA + DIETA

¿Per què la teva mascota té sobrepès?

Reconèixer que la teva mascota té uns quilos de més és el primer pas per posar-hi remei. És important perquè els animals amb excés de pes tenen més probabilitats de patir malalties com poden ser la diabetis o l'artrosi.

L'obesitat pot tenir el seu origen en una dieta inadequada. Si la teva mascota presenta un excés de calories, vol dir que ingereix més de les que consumeix. Per això és convenient que augmenti la seva activitat i exercici.

D'altra banda, els desequilibris hormonals també tenen un impacte en el pes corporal del teu gos o gat. I si la teva mascota està esterilitzada, també és probable que augmenti de pes.

La predisposició genètica és un altre factor a tenir en compte. Has de saber que certes races són més propenses a ser obeses mentre que altres guanyen pes amb més facilitat. És el cas dels Cocker, Beagle o Llaurador.

A DeltaVET, clínica veterinària del Prat de Llobregat t'ajudem a prevenir i tractar el sobrepès de la teva mascota.

CONTACTA AMB NOSALTRES