Estrenem nova web

2019-07-01

A Clínica Veterinària DeltaVET estem d'estrena. Ha arribat el moment de mostrar-vos la nostra nova pàgina web! Hem plasmat en ella l'essència del centre veterinari: qui som i tot pel que treballem. La nostra professionalitat, el nostre amor per les mascotes i el tracte proper que tenim amb els pacients.

La clínica veterinària i el nostre constant treball per millorar queden reflectits a una web amb un disseny modern i nous continguts pensats per a tots els nostres clients. Seguim oferint-te el millor servei veterinari al Prat de Llobregat, també des d'internet.

Hem creat una web responsive, adaptada a tots els dispositius, permetent als nostres clients navegar per les pàgines de forma còmoda. T'acostem tota la informació i novetats, independentment de si accedeixes des d'un ordinador, tauleta o mòbil.

T'informarem de les nostres campanyes i novetats perquè puguis beneficiar-te de descomptes, promocions i informar-te de l'àmplia oferta de serveis que t'oferim per tenir cura del benestar i la salut de la teva mascota. A més, seguim treballant al nostre blog, publicant periòdicament informació, recomanacions i consells que et seran útils.

I recorda que tenim atenció 24h per a tu i per la teva mascota. Pots contactar amb nosaltres en qualsevol moment o visitar-nos a la nostra clínica veterinària del Prat de Llobregat per resoldre qualsevol dubte o consulta. Estarem encantats d'atendre't!


VISITA LA WEB