Professionalitat i experiència veterinària al teu servei

Tranquil·litat per tu i la teva mascota

DeltaVET, la teva clínica veterinària a El Prat de Llobregat

A DeltaVET t'oferim un servei veterinari complet i proper per a tenir cura de la salut de la teva mascota, garantint el millor tractament mèdic-quirúrgic i les tècniques de diagnòstic més actuals.

SOBRE NOSALTRES

Som un equip de professionals compromesos amb la salut i el benestar dels nostres pacients. Estem en constant formació i millora per oferir les tècniques veterinàries i procediments clínics més actuals. Garantim un servei integral, ràpid i segur per a la teva mascota. Sempre des de l'afecte.

SERVEIS

A la clínica veterinària DeltaVET oferim una àmplia gamma de serveis veterinaris com Traumatologia, Ortopèdia, Cirurgia, Medicina Felina o Diagnòstic per imatge, així com tota classe d'analítiques i mostres que analitzem al nostre laboratori. Garantim el diagnòstic i tractament més efectiu per a la cura de la teva mascota.

BLOG

Et mantenim actualitzat amb les últimes notícies i informació d'interès en la cura de la teva mascota. En el nostre blog trobaràs novetats sobre les campanyes que realitzem per cuidar la salut del teu animal de companyia.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Truca'ns o vine a visitar-nos a la nostra clínica veterinària del Prat de Llobregat a Barcelona.

Estarem encantats d'atendre't!

HORARI 

Dil. - Div. 9:00h a 13:30h i 17:00h a 20:00h

Dis. 10h a 13:30h

ADREÇA

Jaume Casanovas, 117

 El Prat de Llobregat 

08820, Barcelona

EMAIL I TELÈFON

deltavetcv@gmail.com

T. 931 798 422 

M. 652 032 467