Prevenció paràsits


Mantingues els paràsits allunyats de la teva mascota

Les picades de paparres, puces o mosquits suposen una seriosa amenaça per a la salut del teu animal de companyia. Protegeix de les malalties provocades per paràsits. Posa especial atenció a la leishmània i l'Ehrlíchia perquè poden complicar seriosament la salut de la teva mascota i fins i tot, posar la seva vida en perill. Un bon pla preventiu a temps és crucial per evitar riscos.

A DeltaVet Clínica Veterinaria del Prat de Llobregat t'oferim el millor tractament preventiu i de control enfront de les malalties parasitàries. En la nostra clínica veterinària t'informem dels productes veterinaris més efectius del mercat com collarets, pipetes i pastilles.


Protegeix la teva mascota dels paràsits externs i interns amb:

  • Collar antiparasitari
  • Pack 3 pipetes
  • Pastilles

Posa fora de perill a la teva mascota dels paràsits!

Per què prevenir les malalties parasitàries?

Els paràsits són transmissors de múltiples malalties tant a animals com a persones. Les més serioses són l'Ehrlíchia, transmesa a través de les paparres, i la leishmaniosi, causada per la picada del mosquit flebòtom. En tots dos casos, els riscos per a la salut de la teva mascota poden ser irreversibles, ja que poden provocar danys fatals en el seu organisme que podrien acabar amb la seva vida. 

Quines mesures preventives hi ha?

La prevenció és fonamental, especialment amb l'arribada de la calor, ja que és quan la seva activitat s'intensifica. Realitzar un bon diagnòstic precoç també és clau per protegir al teu pelut. Comptem amb molts mètodes de control i diferents protocols per prevenir les malalties causades pel contagi de paràsits. Els collars antiparasitaris, que s'han de canviar cada sis, vuit o dotze mesos (segons la marca), o la pipeta, que s'ha de posar mensualment, són algunes opcions. 


No posis en risc la salut de la teva mascota i assegura't de prevenir les malalties causades per paràsits a temps.

CONTACTA AMB NOSALTRES