SOBRE NOSALTRES

La nostra clínica veterinària del Prat de Llobregat de Barcelona està formada per un equip de professionals dedicats a cuidar del teu petit animal de companyia. Oferim un servei integral, una atenció telefònica 24h i uns resultats precisos per assegurar la salut de la teva mascota.A DeltaVET Clínica Veterinària sabem que la teva mascota és el més important, com ho és poder parlar amb un professional veterinari en un moment crític per la salut del teu animal. La nostra missió és tenir cura del teu company i proporcionar-te tranquil·litat, per això atendrem la teva trucada sense importar el dia ni l'hora.

La nostra professió exigeix ​​vocació i dedicació, cosa que a l'equip de DeltaVET no en falta. Posem el cor a cada visita, revisió i intervenció, perquè les nostres mascotes són úniques.


ELS NOSTRES PROFESSIONALS

L'equip de la clínica veterinària DeltaVET està compost per professionals entregats, amb amor pel seu treball i pels pacients als quals atenem. Posem molt de compte a cada visita, diagnòstic i intervenció per assegurar el millor tractament en cada cas particular.


Alicia Hidalgo

Veterinària

Llicenciada en veterinària per la UAB. Nº de col·legiada 2787.

Formació en Medicina Interna, Cirurgia de Teixits Tous, Medicina Felina, Dermatologia, Diagnòstic per Imatge i Laboratori.

Josep Garcia

Veterinari

Llicenciat en veterinària per la UAB. Nº de col·legiat 3057. Formació en Medicina Interna, Cirurgia de Teixits Tous, Traumatologia-Ortopèdia i Neurologia. Postgrau en Traumatologia i Ortopèdia per la UCM.

Fundador de Vettrauma, Servei Quirúrgic de Traumatologia i Ortopèdia en altres centres veterinaris.

Raquel Puig

Veterinària

Llicenciada per la UAB. Nº de col·legiada 5468. Formació en Medicina Interna, Oncologia i Laboratori. Actualment es troba en formació per a l'obtenció d'un postgrau en Medicina Interna. 

Anna Carós

ATV Veterinària

Més de 20 anys d'experiència en atenció al públic. La seva passió pels animals la va portar a formar-se com ATV veterinària. Actualment segueix formant-se, per donar un millor servei al client i la seva mascota.

CONTACTA AMB NOSALTRES